Κρατήστε ζωντανές τις ομορφότερες στιγμές της ζωής σας

Κρατήστε ζωντανές τις ομορφότερες στιγμές της ζωής σας με την Myweddings  Cinematography- Photography.

Η εταιρία φωτογραφίας, Myweddings, με βασικούς συντελεστές τον Γιώργο και Κώστα Χαλαμπαλάκη  την Γεωργία Γλυνάτση  αλλά και καταξιωμένους φωτογράφους και οπερατέρ ως συνεργάτες επιχειρεί να προσεγγίσει τους πρωταγωνιστές της ημέρας του γάμου μέσα από εικόνες που διηγούνται όμορφες ιστορίες, τονίζουν χαρακτήρες και δεν καταγράφουν απλά τα γεγονότα.

Read more...

Η τέλεια βάπτιση! Τα μυστικά της οργάνωσης…

Πλησιάζει ο καιρός που θα βαπτίσετε το μωρό σας και είστε αγχωμένες με την προετοιμασία… Σε ανοιχτό ή κλειστό κύκλο; Πορτοκαλί ή ροζ προσκλητήριο; Χειροποίητη μπομπονιέρα φουστανάκι ή οικολογική μπομπονιέρα με δωράκι; Πάρτι στον κήπο της γιαγιάς ή πάρτι σε ένα όμορφο κτήμα; Στολισμός με μπαλόνια ή με λουλούδια; Και οι μικροί καλεσμένοι πώς θα απασχοληθούν; Με πρόγραμμα clown,

Read more...

ΟΙ ΝΕΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΝΥΦΙΚΑ ΧΤΕΝΙΣΜΑΤΑ 2016

Θα σας βοηθήσουμε την ημέρα του γάμου σας, να επιλέξετε το χτένισμα που σας ταιριάζει. Έτσι ανατρέξαμε στις νέες τάσεις στα νυφικά χτενίσματα 2016 από τις πασαρέλες. Έχετε ήδη πετύχει το τέλειο φόρεμα για το γάμο σας και τώρα ήρθε η ώρα να ρίξουμε μια ματιά στις λεπτότερες, όπως το μακιγιάζ και τα μαλλιά σας. Με όλα τα βλέμματα πάνω σας, σίγουρα θα θελήσετε να υποστηρίξετε πλήρως τη μόδα με το προσωπικό σας στιλ.

Read more...

Ημερολόγιο Γάμου: step by step όλα όσα πρέπει να κάνετε μέχρι την μεγάλη μέρα

Αν διανύετε την περίοδο που μόλις έχετε πει το μεγάλο «ναι» στον αγαπημένο σας ήρθε η στιγμή να αντιμετωπίσετε όλο το τρέξιμο που έχει ένας γάμος ώστε να μην πελαγώσετε στην πορεία αν κάτι δεν πάει καλά. Όσο ρομαντική και αν σχεδιάζετε την μεγάλη μέρα τόσο πιο πεζά είναι όλα όσα καλείστε να καλύψετε σε ό,τι αφορά τις υποχρεώσεις απέναντι στο νόμο αλλά και στην οργάνωση του γάμου.

Read more...

10 πολύτιμες συμβουλές για την οργάνωση του γάμου

10 πολύτιμες συμβουλές για την οργάνωση του γάμου
Η οργάνωση ενός γάμου είναι πολύπλοκη όμως μπορεί να γίνει απλή αν από την αρχή βάλετε σε μία σειρά τις προτεραιότητες και όλα όσα πρέπει να υπολογίσετε την κατάλληλη χρονική στιγμή ώστε να απολαύσετε χωρίς παρατράγουδα την μεγάλη σας μέρα. Πάρτε χαρτί και μολύβι και σημειώστε την πρώτη λίστα πάνω στην οποία θα κινηθείτε γλιτώνοντας περιττά έξοδα και χρήματα:

Read more...